Zľava!

Maestro Leonardo

Original price was: 31,99€.Current price is: 19,90€.

Počet hráčov:
2 – 5

Doba hrania:
60 – 90 min.

Odporúčaný vek:
od 12 rokov

Hra je v nemeckom jazyku. Slovenské pravidlá priložené.

Na sklade

Katalógové číslo: 995 Kategórie: , , Značky: , , EAN: 8032611690204

Popis

Maestro Leonardo

Maestro Leonardo – spoločenská hra, kde hráči v úlohe majstrov sa pomocou rôznych materiálov snažia zostrojovať stále nové a nové vynálezy. Každý vynález ale zaberie nejaký ten týždeň vymýšľania. Samozrejme, že to ide lepšie, ak v dielni dohliada majster a ideálne potom je, keď si prácu uľahčí pomocou jedného alebo dvoch robotov. Za dokončenie vynálezu získava hráč peniaze. Tie sú tiež hodnotiacim kritériom na konci hry.

V každom kole hráči majú k dispozícii okrem majstra tiež jeho učeníkov, ktorých môžu poveriť ľubovoľnou úlohou. Okrem práce na vynálezoch sa môžu pokúsiť získať ďalšieho učeníka, rozšíriť dielňu, získať suroviny potrebné pre ďalší vynález a ďalšie užitočné veci.

Asi vás neprekvapí, že sa ľahko môže stať, že podobnú úlohu dostali aj učeníci iného majstra. V tomto prípade rozhoduje, koľko učeníkov ktorý z majstrov vyslal. Najsilnejšia výprava získava vec zadarmo, ostatní si môžu zaplatiť s tým, že cena pre každého ďalšieho záujemcu rastie.

Neviem, ako ďaleko autor čerpal nápady z Caylusu, čo môžme ale povedať s istotou, že Maestro Leonardo je dobre vymyslená hra pre náročnejších hráčov. Naopak rozhodne hru nemožno odporučiť sviatočným hráčom alebo začiatočníkom.

Hra je v nemeckom jazyku. Slovenské pravidlá priložené.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 1 kg

Možno by sa Vám páčilo…